Dejan Bućin u Nečistoj krvi Foto: Promo

Jedan od glavnih junaka serije "Nečista krv" je i zgodni vladika Miron, kojeg u seriji tumači Dejan Bućin.

Vladika se u seriji zbog  neispunjene ljubavi zamonašio, ali onda, u jednom trenutku, po povratku u rodno Vranje, dobija priliku da se susretne sa svojom ljubavi iz detinjstva – Tašanom, koju u seriji tumači Anđela Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ

„Vladika Miron je jedan od glavnih likova pozorišne drame „Tašana“, koja je poslužila Voji Nanoviću kao sastavni deo scenarija i samim tim je vladika Miron jedan od ključnih aktera u porodičnoj tragediji koja prethodi priči „Nečiste krvi“. Miron, čije je građansko ime Stojan, se zbog naizgled, neispunjene ljubavi zamonašio i sad, već nekoliko godina kasnije se vraća kao svešteno lice visokog ugleda i ranga u Vranje i susreće se sa svojom ljubavlju iz mladosti, odnosno Tašanom, što će poljuljati ne samo njegov, već pre svega i njen svet. Mironov glavni konflikt je upravo taj između zavetom zapečaćene odanosti Bogu i veri i sa druge strane neke ljudske požude i strasti. I jedna i druga strana sa sobom nose neopozive posledice i on time ne samo da rizikuje nemir srca i duha, već time ugrožava i svoj ugled“, rekao je glumac u razgovoru za „Telegraf“.

Glumac je ranije tokom karijere imao prilike da sarađuje i sa svetskim zvezdama, konkretno sa Orlandom Blumom i Karom Delavinj.

„Pre dve godine imao sam priliku da budem u seriji „Carnival Row“ gde sam igrao vilenjaka, gde sam isto tako morao sebi da zamišljam sebi krila, da lebdim pet metara iznad zemlje ispred zelenog zida, tako da je to nešto apsolutno neuporedivo sa radom gde se više radi o direktnom kontaku sa kolegama i radom sa rediteljem. Orlando Blum i Kara Delevinj igraju glavne uloge u seriji. Naravno, upoznali smo se, radili smo zajedno. Veći deo moje uloge je bio vezan za Karu Delevinj. Tu je bila jedna scena gde smo se Orlando Blum i ja susreli i imali susret na kameri. I Kara Delevinj i Orlando Blum su veoma mirni i otvoreni i za razgovor mimo kamere i druženje“, rekao je on za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)