„Uradiću sve da Džejeva ćerka nastavi tamo gde je on stao“

Showbiz 10. dec. 202016:12 > 16:13
Podeli:
Foto: Arhiva

"Ukoliko Marija odluči da se profesionalno bavi pevanjem, mi ćemo prvi stati uz nju. Za nju smo tu šta god da treba. Ja ću se lično založiti da joj pomognem u svakom smislu da nastavi tamo gde je njen otac stao. Znam kolika bi bila Džejeva sreća ako priteknemo u pomoć", priča za Nova.rs pevač Saša Matić, čijoj je karijeri Džej znatno doprineo.

PROČITAJTE JOŠ

Saša Matić u razgovoru za portal Nova.rs kaže da će se maksimalno založiti za Džejevu ćerku Mariju ukoliko odluči da se aktivno bavi pevanjem. Pevač se prisetio vremena dok je pevao i svirao u gradskim klubovima pre nego što je objavio pesmu, gde je njegov stariji kolega dolazio i hvalio ga da je „Mamba“ i „Don Čičo“ u muzici, te mu je nudio da ga vodi kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute.

Matić u razgovoru za Nova.rs nije krio tugu zbog gubitka velikog pevača i prijatelja kakav je bio Džej, pa se prisetio svojih početaka, u kojima je Džej imao važnu ulogu.

„Pretužno. Nemam reči za ovo što se desilo. Tako nas je sve pogodilo, tako nas je sve izdeprimiralo. Svi znamo ko je bio Džej, tu nema šta da se priča i objašnjava. Takva veličina se jednom rađa. Nikada neću zaboraviti njegovu dobrotu, a to sam osetio na svojoj koži. Ranije, dok još ništa nisam izdavao, pevao sam i svirao po gradskim klubovima. Dolazio je Džej koji je bio fasciniran. Često mi je govorio da sam ‘Mamba’ i ‘Don Čičo’. On me je tako zvao. Govorio mi je još u tom periodu: ‘Mali, ajde odmah da te vodim kod Marine i Fute da ti snime nešto’. Bio je veličanstven u humanosti“, priseća se Matić.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

S obzirom na to da je Džejeva mlađa ćerka Marija od oca nasledila talenat za pevanje, a nikada se aktivno time nije bavila, Pevač ističe da će joj maksimalno pomoći i podržati ukoliko se ona odluči za taj poslovni poziv.

„Što se tiče njegove ćerke Marije, čuo sam da voli da peva, ali nikada mi Džej nije pričao da time želi da se bavi. Naravno, ukoliko se odluči za taj poziv, mi ćemo prvi stati uz nju. Za nju smo tu šta god da treba. Ja ću se lično založiti da joj pomognem u svakom smislu da nastavi tamo gde je njen otac stao. Znam kolika bi bila Džejeva sreća ako priteknemo u pomoć“, rekao je Matić za naš portal.

Foto: NOVA S

Podsetimo, poslednja želja Džeja Ramadanovskog bila je da mu svira muzika kad umre. Kako bi mu se ispunila, sutra će na sahrani u 14.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu svirati preko 50 violina.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar