Potresna poruka Džejeve ćerke koja slama srce

Showbiz 10. dec. 202013:21 > 13:41
Podeli:
Foto: Nova S, Instagram/marija_ramadanovski

Marija Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra, kada mu je u snu stalo srce, podelila je na Instagramu emotivnu poruku posvećenu svom ocu.

Marija je, naime, podelila jednu od poruka koja se širi društvenim mrežama, a sastavljena je od naziva nekih od Džejevih najvećih hitova.

Foto: Instagram/marija_ramadanovski

PROČITAJTE JOŠ

„Došla je ta nedelja, zbog koje smo upalili sveće za tobom. Danima vetrovi me lome, čak ni fontana Slavija ne radi, ali smo ipak deca sreće“, stoji u poruci koju je Marija objavila na Instagram storiju.

Vest o Džejevoj smrti potresla je čitav region, a društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama, njegovim pesmama i emotivnim rečima upućenim njemu.

Njegova ćerka Marija je veoma teško podnela očevu smrt jer je bila veoma vezana za njega.

Inače, Džej je poslednji put otpevao duet „Slavija“ upravo sa svojom ćerkom Marijom, kada su zajedno gostovali u emisiji „Balkanskom ulicom“, koja se emituje na televiziji Nova S.

Foto: NOVA S

Džej je često u svojim intervjuima isticao da je najponosniji na svoje ćerke – Mariju i Anu, a kako je njegov zet Adil napisao na Instagramu, poslednji dan života pevač je proveo upravo sa porodicom.

„Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj deci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan svog života proveo sa porodicom… sa svojim unucima… nismo ni slutili da ti je poslednji.“

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar