Saznajemo: Porodici saopšteno od čega je Džej preminuo

Showbiz 09. dec. 202012:14 > 12:39
Podeli:
Džej Ramadanovski Foto:Nova S

Legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je 6. decembra preminuo u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, definitivno je izdalo srce. Kako Nova.rs saznaje, njegovoj starijoj ćerki Ani Ramadanovski jutros je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tela, a zvanične nalaze dobiće tek za dva do tri meseca zbog celokupne situacije sa koronavirusom. 

PROČITAJTE JOŠ

Prema našim saznanjima, pevačevom srčanom udaru najviše je doprinela njegova gojaznost i nedisciplina nakon operacije zalizaka na srcu, koju je imao pre tri godine u Beču.

„Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna. Pevačeva ćerka je očekivala taj odgovor, a s druge strane je insistirala da sazna zašto se to odjednom desilo, budući da se Džej dobro osećao. Doktorka je objasnila da su infarktu doprineli pevačev višak kilograma, loša ishrana i način života“, otkriva izvor za Nova.rs.

Džej Ramadanovski Foto:E-Stock_milos_rafailovic

Saznanja Nova.rs potvrdila je Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

„Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri meseca. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći“, rekla je Andrijana.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak u 14.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju po muslimanskim običajima.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar