Zmija u toaletu Foto: Collab / SWNS / SWNS / Profimedia

Jedan čovek je doživeo ostvarenje najgore noćne more kada je seo na WC šolju u svojoj kući. Naime, iz nje je izmilela ogromna zmija i ujela ga.

Tanat Tangtevanon sa Tajlanda je opisao svoje bolno jutro u sredu na društvenim mrežama – i objavio video od koga se diže kosa na glavi ne samo onima koji se ionako plaše zmija.
Nakon buđenja, otišao je u kupatilo kao i obično da izvrši nuždu. Odjednom je osetio oštar bol u testisima. Ogromna zmija se probila kroz odvod i ujela ga.

Uprkos šoku, pokušao je da zgrabi zmiju, za koju se ispostavilo da je u pitanju neka vrsta pitona. Ona je svoje očnjake zarila u njegove testise. Tek kada je ustao, životinja ga je pustila i pala nazad u klozetsku šolju. Konačno, Tanat je pokušao da izvuče pitona iz toaleta – ali se zmija svom snagom držala za odvod, piše Bild.

Uzvratio je četkom za toalet

Kako prenosi Bangkok Post, on je zatim pogledao po sobi i posegnuo za četkom za toalet. Tukao je životinju dok nije umrla. Čuvar stambenog kompleksa mu je tada pomogao da izvuče zmiju iz toaleta.
Tanat je tada potražio lečenje u bolnici. Primio je vakcinu protiv tetanusa, lečili su mu ranu od ujeda, ali srećom, pošto zmija nije bila otrovna, nije imao većih problema
Svojom objavom na društvenim mrežama Tanat želi da ukaže na opasnosti koje uvek vrebaju u toaletima njegove zemlje. Naročito tokom kišne sezone, razne zmije koje tamo žive traže suva staništa i vole da se uvuku u kuće i stanove – često zaobilaznim putem, odnosno kroz kanalizaciju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare