francuska policija ubistvo
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Dve osobe su ubijene, a jedna je teško povređena u dvostrukom napadu koji se dogodio danas oko 16 sati u predgrađu Šoleta u Francuskoj. Osumnjičeni je odmah uhapšen, pišu francuski mediji

„Na mestu događaja smo naišli na dve teško povređene osobe, nažalost 83-godišnji muškarac nije preživeo i preminuo je na putu prema bolnici. Njegova supruga je teško ranjena, ali nije u kritičnom stanju“, objasnio je za AFP javni tužilac iz Angersa, Erik Bojard.

U drugom napadu ubijen je muškarac „u pedesetim godinama“. Policajci su ga pronašli u kritičnom stanju. On je preminuo od posledica ranjavanja.

Prema navodima policije, osumnjičeni živi u jednoj od zgrada koje se nalaze u blizini mesta na kojem su počinjeni napadi.

„Prilikom napada je korišćeno hladno oružje, verovatno nož ili nešto slično. Osumnjičeni ima 35 godina i od ranije je poznat policiji po brojnim prekršajima“, rečeno je iz policije.

Osumnjičeni je uhapšen danas oko 18 sati, još uvek nije poznat motiv napada. Više informacija biće poznato nakon što istraga bude privedena kraju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar