Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

U sredu oko 8.30 sati policija je primila dojavu da je u ulici Hrvatskog vazduhoplovstva u Vukovaru došlo do sukobljavanja više mlađih osoba, saopštila je vukovarsko-srijemska policija.

PROČITAJTE JOŠ:

Policijski službenici su, navode u saopštenju odmah reagovali na mestu prijavljenog događaja pa su odmah intervenisali i tako su zaustavili dalje remećenje javnog reda i mira.

Policijska patrola je vrlo brzo ekspeditivno privela u policijsku stanicu više maloletnika, a na mestu događaja su uočili i uzeli jednu teleskopsku kao i dve istrošena spreja. Policija navodi da su učesnici sukoba zbog policijske intervencije odbacili te predmete.

Dva maloletnika završila u bolnici

Dva maloletnika odvezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gde im je ukazana lekarska pomoć pa su im ustanovljene lakše telesne povrede.

U vukovarskoj policijskoj stanici je do sada, uz obvezan nadzor roditelja odnosno staratelja dovedenih maloletnika, sprovedeno prekršajno kriminalističko istraživanje kada je za 12 maloletnika utvrđena sumnja da su počinili prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršaju protiv javnog reda i mira, pa će im policija u skladu s prekršajnim odredbama proslediti optužni predlog, zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar