Donald Tramp Foto:EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Bivši Trampov savetnik Džejson Miler izjavio je da je nekadašnji prvi čovek SAD "mnogo srećniji“ od kada je smršao. Miler je otkrio i Trampov recep za gubitak kilograma. Kako tvrdi, bivši predsednik mu se pohvalio da je izgubio kilograme jer mu „kuhinja Bele kuće sada nije dostupna 24 sata dnevno“, prenosi Independent.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nemam kuhinju dostupnu 24 sata, sedam dana u nedelji. Tu je i malo golfa“, rekao je Miler citirajući Trampa.

U aprilu ove godine, jedan od savetnika bivšeg predsendika rekao je za „Biznis Insajder“ da je Tramp izgubio 6,8 kilograma od kada je napustio Belu kuću. Drugi savetnik je rekao da „bivši predsednik sada izgleda srećnije i zdravije, čak i vitkije, otkako je napustio Vašington u januaru“.

Poznato je da Tramp uživa u brzoj hrani, čak navodno je imao i dugme na svom stolu u Beloj kući koji je mogao da pritisne svaki put kada bi poželeo dijetalnu koka-kolu. Jednom prilikom Roni Džekson, bivši lekar Bele kuće, jednom je rekao da je osoblje Bele kuće moralo da krije povrće u Trampovoj hrani.

U februaru 2019. godine sistematskim pregledom tadašnjeg predsednika otkriveno je da je Tramp imao 110 kilograma. Reč je o obaveznom pregledu fizičkog zdravlja na koje predsednici SAD odlaze jednom godišnje u Nacionalni vojno-medicinski centar „Valter Rid“. Tramp je tada pregledao dr Šon Konli i prema rezultatima, predsednik je bio „veoma dobrog zdravlja“. Godinu dana ranije, njegova težina je bila dva kilograma manja.

BONUS VIDEO: Uragan „Ida“ opustošio jug Amerike

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)