Foto: Printscreen/ Twitter

Bez prijatelja, posla i daleko od kuće, brojni analitičari kraljevske porodice iz Velike Britanije, smatraju da će princ Hari biti poput izgubljene duše u Los Anđelesu, bez kormila i uobičajene rutine, ali i bez vojske na koju je navikao.

Princ Hari je „izgubljena duša u LA-u““, tvrdi kraljevski autor i analitičar Tom Kvin, rekavši da će Hariju biti teže nego što je Megan Markl bilo, kada se preselila u Veliku Britaniju, jer ‘nije tako čvrst’, prenosi Dejli Mejl.

Hari nije „čvrst kao Megan“

Govoreći o filmu Hari & Megan na kanalu 5: Dve nemirne godine, koje su emitovane sinoć, Tom, koji je ovog meseca objavio „Izvučen iz Kensington Palate: Intimni memoari od kraljice Marije do Megan Markl“, predviđa da će princ Hari, biti „izgubljena duša u LA-u“.

Kraljevski analitičar smatra da će se Hari teže prilagoditi životu u LA-u, koji ima mnogo labavije zakone o privatnosti, jer on nije ‘tako čvrst kao Megan’.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Prošlog meseca Hari se preselio u holivudski dom glumca Tilera Perija, u kuću vrednu 18 miliona dolara sa Megan i njihovim sinom Arčijem.

Govoreći u dokumentarcu, Tom je rekao: „Mislim da će Hari biti poput izgubljene duše u SAD-u. Biće mnogo gore za Harija u Americi, nego za Megan u Engleskoj. Zato što nije tako čvrst kao ona.“

Nametljivi američki paparaci

Ovo predviđanje nadovezuje se na priču kraljevskog biografa Endrua Mortona, koji je rekao da veruje da će se Hari teško suočiti sa ‘nametljivim paparacima’ u Holivudu.

„Moraće da se navikne na paparace, a u Holivudu će rukavice biti skinute“, rekao je. „TMZ će im zalepiti kameru u lice. Biće agresivno i Hariju se to neće svideti.“

Ovo sledi tvrdnje da se princ Hari oseća kao „bez kormila“ i da mu „nedostaje struktura u životu“, rekao je izvor ovog meseca Vaniti Feru.

Vojvoda od Saseksa lišen je vojnih obaveza od kada su se on i Megan Markl povukli, i od marta živi u vili od 18 miliona dolara u Los Anđelesu.

Prema izvoru, vojvoda je u Velikoj Britaniji ‘veoma zauzet održavanjem veze sa prijateljima i kolegama’, ali oseća se „pomalo bez kormilara“ bez posla ili prijatelja u Los Anđelesu.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čarlsova bolest zbližila braću

Kejti Nikol tvrdila je da su princ Hari i princ Viliam ponovo u kontaktu i da razgovaraju telefonom.

„Obavili su videopozive, odradili su mnogo porodičnih rođendana i mislim da kada princu Čarlu nije bilo dobro, braća su se zabrinula i ostvarila međusobni kontakt.“

Ona je dodala: „Mislim da Kejt i Viliam do određene mere nedostaju Hariju i Megan, ali svakako im nedostaje Hari i život koji su delili.“

Foto: EPA-EFE/STR

Međutim, izvor kaže da princ Hari posebno nedostaje prijateljima u vojnoj zajednici u Velikoj Britaniji, otkrivajući: „Ovo je veoma čudno vreme za sve nas, ali mislim da Hari propušta jedan važan deo svog života. On nema prijatelja u L.A.-u osim Megan i nema posao.“

Pročitajte još:

Izvor je otkrio kako je princ Hari bio neverovatno zauzet tokom perioda karantina, održavao je konferencijske pozive, pri čemu je veliki deo svog vremena posvetio održavanju kontakta sa prijateljima i kolegama.

Vojvoda takođe „održava redovnu komunikaciju“ sa organizacijama sa kojima radi u Velikoj Britaniji, navodi izvor.

Hari: Bolje da sam ostao u vojsci

Ovakvi komentari su usledili nakon što su izvori tvrdili da se princ Hari oseća da bi bio „bolje zaštićen“ od nemira sa kojima se suočio poslednjih meseci da je ostao u vojsci.

Foto: EPA/Ross Setford

Vojvoda je navodno prijateljima rekao da „ne može da veruje“ kako mu je život „okrenut naopačke“.

Hari se poverio prijateljima da mu zaista nedostaje vojska, kao i vojna imenovanja „, rekao je izvor za Dejli telegraf. „Nedostaje mu prijateljstvo u vojsci.“

Hari, inače poznat kao kapetan Vejls u svojim snagama, zadržao je čin majora i insistirao je da „nastavi svoju nepokolebljivu podršku vojnoj zajednici u neslužbenom svojstvu“.

Komentari

Svi komentari (2)