Foto: Lifetime/Promo

Priča o kraljevskom paru princu Hariju i Megan Markl, takozvani "Megxit" dobiće svoj treći nastavak. Naime, u novom televizijskom filmu opisan je odlazak sa dvora i život u SAD-u, glamuroznog para, koji svakim svojim potezom privlači pažnju celog sveta.

Preliminarno naslovljen film „Hari i Megan: Bekstvo iz Palate“, pratiće događaje u životu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nakon odlaska iz palate, ali i iz kraljevske porodice, piše Daily Mail.

Zvanični sinopsis otkriva da je film napravljen za televiziju, a predstavlja izmišljeni izveštaj o „spornom svesnom odvajanju para od krune, nakon rođenja njihovog sina Arčija“, prenosi TVLine.

Tri filma o poznatom paru

Film detaljno opisuje borbu mladih roditelja i teške izazove da budu deo kraljevske porodice, koji su na kraju naterali Harija i Megan da se odreknu kraljevskih veza kako bi samostalno zasnovali novi život.  Nije najavljen kasting, niti postoje dodatne informacije o produkciji ili datumu snimanja filma, verovatno zbog pandemije koronavirusa.

„Hari i Megan: Bekstvo iz Palate“ pratiće poslednja dva filma o bračnom paru: „Harry & Meghan: A Royal Romance“ i „Harry & Meghan: Becoming Royal“.

Foto: Lifetime/Promo

Prvi film objavljen je u januaru 2018., a nešto manje od dva meseca nakon što su Hari (35) i Megan (38) najavili svoj angažman – i emitovan tog maja, pet dana pre njihovog kraljevskog venčanja. Parisa Fic-Henlei i Marej Frejzer igrali su Megan i Harija u prvom bioskopskom filmu, koji je istražio kako je veza para procvetala od prvog datuma 2016. godine do njihovog angažmana u novembru 2017. godine.

Drugi film govori o događajima koji su doveli do venčanja Harija i Megan u maju 2018. godine i njihovih prvih nekoliko meseci bračnog života. Glumica Tifani Smit igrala je vojvotkinju od Saseksa, dok je britanska zvezda Čarli Fild poneo ulogu vojvode od Saseksa u filmu koji je emitovan u maju 2019. godine.

Iako nema mnogo detalja o trećem filmu, bilo je dosta dramatičnih događaja koji se povezuju sa odlaskom Harija i Megan iz kraljevskog života. Par je šokirao svet osmog januara kada su na Instagramu otkrili da napuštaju dvor, da će biti finansijski nezavisni i da će živeti na relaciji između Severne Amerike i Velike Britanije.

Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Drama zbog odlaska sa dvora

Tada je objavljeno da nisu konsultovali nijednog drugog člana kraljevske porodice, pre nego što su saopštili šokantnu vest, samo dan pre rođendana Kejt Midlton.

Nekoliko dana kasnije, Megan se vratila u Kanadu da bude sa njihovim sinom Arčijem i njihovim psima, koji su već bili premešteni. Posle višemesečne drame i izveštaja o razdoru između Harija i njegovog starijeg brata, princa Vilijama, par je prisustvovao okupljanju sa kraljicom, Čarlsom, Kamilom i vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža u službi Komonvelta u martu zbog Harijevog poslednjeg službenog angažovanja u kraljevskoj porodici.

Nekoliko nedelja kasnije preselili su se sa ostrva Vankuver u Kanadi u Los Anđeles sa sinom Arčijem. Porodica živi u dvorcu Tajlera Perija na Beverli Hilsu, u kući vrednoj 18 miliona dolara.

Foto: Pool / Goff Photos / Profimedia

Podrška za decu pogođenu koronavirusom

„Hari i Megan su šestog maja proslavili Arčijev prvi rođendan ‘smešnom tortom’ i preko Zuma razgovarali sa prijateljima i porodicom“, rekao je izvor za Pipl magazin.

Ranije tokom dana, video snimak Megan kako čita njihovom sinu dečiju knjigu ‘Patka! Zec!’ podeljen je na nalogu „Save the Children“ na Instagramu, a snimio ga je princ Hari vikend ranije. Kraljevski fanovi, primetili su koliko je Arči liči na svog oca u istim godinama. Video je objavljen kao deo kampanje „Save Vith Stories“ koju podržavaju slavne ličnosti kako bi se podržala deca koja su pogođena pandemijom koronavirusa.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otkrili su da je mama Megan odlučila da pročita baš ovu priču jer je to jedna od „Arčijevih najdražih priča“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar