Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl napustili su dvorske odaje, ali na kući, u koju su se preselili pozavideli bi im mnogi parovi "plave krvi". Naime, poznati par uselio se u ultra-luksuzno zdanje u Los Anđelesu, na Beverli Hilsu, koje vredi 18 miliona doara, a raspolaže sa osam spavaćih soba i čak 12 kupatila.

Inače, ova tipična američka palata pripada holivudskom tajkunu Tajleru Periju. Iako kraljevski par i Peri nikada nisu viđeni zajedno u javnosti, veruje se da su se upoznali preko zajedničke prijateljice Opre Vinfri.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i njihov jednogodišnji sin Arči, ovo, 18 miliona dolara vredno imanje, zovu svojim domom otkako su se krajem marta preselili u Los Anđeles.

Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Par je u početku živeo u Vankuveru u Kanadi, ali u poslednji čas pre karantina i zatvaranja granica, preselili su se u Kaliforniju.

Ogromna kuća u toskanskom stilu ima osam spavaćih soba i 12 kupatila, leži na imanju od 12 hektara unutar ekskluzivne Beverli Ridž zajednice, koju čuvaju stražari, a iz velikog vrta sa bazenom, puca predivan pogled na Los Anđeles.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nije poznato jesu li Megan i Hari samo iznajmili Tajlerovo imanje ili su tamo odseli kao gosti, ali sigurno se zna da imanje nisu kupili.

I Peri i Saseksi, Opru smatraju mentorkom, a slavna voditeljka je čak i krsna kuma Perijevom detetu.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan i Hari trenutno sa Oprom rade na dokumentarnom filmu, i to je zapravo sve što se zna o njihovom trenutnom životu u Kaliforniji s obzirom da se klone medija.

Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihov tim pomoćnika pomogao im je da odaberu upravo ovu kuću za svoj dom, jer je pažljivo čuvana i u njoj će imati privatnost za kojom su toliko žudeli u Velikoj Britaniji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare