Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

U britanskim medijima objavljen je sadržaj privatnog mejla koji je Megan Markl slala svojim pomoćnicima nakon svađe sa Kejt Midlton.

Pročitajte još:

Novinar i autor biografije Megan Markl, Omid Skobi, objavio je u medijima privatni mejl u kojem Megan zahteva od svojih pomoćnika da objave službenu izjavu u kojoj će pisati da ju je Kejt rasplakala zbog haljina za malene deveruše koje su je pratile na venčanju.

„Pa ako sada izbacujemo bilo kakve službene izjave, možda bi palata konačno mogla da pošalje i onu da nisam ja rasplakala Kejt. Zašto moja strana priča nikada nikome u palati nije važna“, stoji u navodnom mejlu Megan Markl.

„Ali i kod mnogih drugih zahteva koje je par uputio, naišli su na ignorisanje. Rečeno joj da je vojvotkinju od Kembriža ne bi trebalo uvlačiti u besposlene tračeve“, izjavio je Omid za Harpers Bazar.

Omid tvrdi da su Megan i Hari bili ogorčeni kada je palata hitno zatražila da Hari potpiše izjavu koja je tvrdila suprotno. Kaže i da je palata htela da princ porekne uvredljivi članak u magazinz „Tajms“ iz 2020. godine u kom je pisalo da ga je njegov brat Vilijam stalno maltretirao, ali i Megan pre nego što su odlučili da napuste svoje kraljevske dužnosti.

Pročitajte i:

Mejl je očigledno bio lične prirode, a Megan ga je poslala ljudima koji joj pomažu. Ne zna se kako je došao u Omidove ruke, a neki se pitaju da li je baš Megan zaslužna za curenje sadržaja u javnost jer bi se već do sada oglasila uzrujana zato što je mejl objavljen bez njenog znanja.

Podsetimo, britanski mediji 2018. godine su objavili priču da je Megan rasplakala Kejt Midlton tokom proba haljina za devojčice sa cvećem na kraljevskom venčanju, a neki nagađaju da je ćerka Kejt Midlton, princeza Šarlto, bila glavni povod svađe. Bila je to jedna od temu u kojem je Megan progovorila u intervjuu sa Oprom Vinfri.

„Ona je zbog nečega bila uznemirana, ali izvinila se kasnije zbog svega. Problem je nastao oko haljina za devojčice koje su me pratile na venčanju, to me rasplakalo i zaista me povredila. Ali, donela mi je cveće i poruku sa izvinjenjem. Učinila je ono što bih ja učinila da znam da sam nekoga povedila, samo da preuzmem odgovornost za to. To zapravo i nije bio sukob i mislim da nije fer zbog nje ulaziti u detalje toga jer se izvinila“, izjavila je Megan u intervjuu.

Kejt Midlton se o ovoj priči nije oglasila, ali nakon intervjua viđena je u javnosti i njen izraz lica dovoljno je rekao koliko su joj legle tvrdnje Megan Markl.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)