Foto:AIex Todd / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su u svom intervjuu sa Oprom Vinfri izneli niz tvrdnji koje su ostavile svet bez teksta. Mediji širom sveta i dalje analiziraju njihovu ispovest koja je emitovana u nedelju, a prašina nikako da se slegne. O njihovom intervjuu se oglasila i Bakingemska palata. Miror u svom tekstu međutim ističe da postoji još mnogo pitanja na koja kraljevski par nije dao odgovor tokom razgovora sa Oprom.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom intervjua vojvoda i vojvotkinja od Saseksa govorili su o svojim iskustvima u kraljevskoj porodici. Megan Markl je otkrila da je pomišljala na samoubistvo dok je bila trudna sa Arčijem, optuživši članove kraljevske porodice da su bili zabrinuti koliko će Arčijeva boja kože biti tamna. Takođe je i navela da ju je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton rasplakala.

Međutim, bilo je dosta toga što je ostalo nedorečeno, pa je tako intervju gledaoce ostavio bez dosta odgovora, piše Miror.

Ko je pričao o Arčijevoj boji kože?

Jedan od najšokantnijih momenata u intervjuu, bio je kada je Megan istakla da je unutar kraljevskog domaćinstva bilo nekoliko razgovara o tome koliko će Arčijeva boja kože biti tamna.

Megan je priznala da nije učestvovala u razgovoru, rekavši da joj je Hari to preneo i odlučila je da ne imenuje one koji su bili umešani, rekavši da bi to za njih bilo veoma štetno.

Hari je takođe insistirao da neće govoriti javno o tome ko je umešan, ostavljajući medijima i gledaocima da spekulišu.

Šta je Kejt rekla Megan pa ju je rasplakala?

Još jedna tvrdnja Megan Markl bila prava „bomba“. Ona je istakla da ju je vojvotkinja od Kembridža, rasplakala 2018. godine, uoči njenog venčanja.

Mediji su ranije izveštavali da je Kejt bila ta koja je plakala i da ju je rasplakala Megan. Pisalo se da se incident dogodio z bog haljina za deveruše.

Megan je u intervjuu istakla da to nije tačno i da se dogodila upravo obrnuta situacija. Dodala je da joj se Kejt kasnije izvinila i da joj je poslala cveće. Međutim, gledaocima nije otkrila šta joj je Kejt rekla pa ju je rasplakala.

Šta se dogodilo na tajnom venčanju Harija i Megan?

Megan i Hari su otkrili Opri da su se oni zapravo tajno venčali tri dana pre zvanične ceremonije kraljevskog venčanja. Prema njihovim rečima, ceremonija je održana u njihovom vrtu i da ju je vodio nadbiskup kenterberijski.

Megan je istakla da niko nije znao za tajno venčanje, osim nadbiskupa, jer su hteli da to bude potpuno privatno.

Ovo priznanje je nateralo mnoge obožavaoce da se zapitaju šta se dogodilo tokom ceremonije i koliko se ona razlikovala od njihovog kraljevskog venčanja, kao i to – šta je Megan obukla sa svoje tajno venčanje.

Kada treba da se rodi druga beba Saseks?

Megan i Hari su Opri priznali da čekaju ćerku. Nakon što su u februaru objavili da će dobiti drugo dete, mnogi gledaci su se zapitali kog će pola biti dete.

Međutim, osim toga, nisu otkrili ništa više. Gledaoci i obožavaoci širom sveta se pitaju kada će se beba roditi. Sve što je par rekao o tome bilo je da će se beba roditi na leto.

Besana noć u palati

Nakon intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, u Bakingemskoj palati je sazvan hitan sastanak. Britanski mediji prenose da je kraljevska porodica šokirana i užasnuta intervjuom i da je Hari na ovaj način „bacio atomsku bombu na svoju porodicu“.

Kraljica Elizabeta II pozvala je princa Čarlsa i princa Vilijama na hitan sastanak iza zatvorenih vrata kako bi se utvrdilo kako će kraljevska kuća reagovati na niz optužbi koje su u razgovoru izneli kraljičin unuk i njegova supruga.

Izvori Dejli mejla upućeni u dešavanja u palati navode da je raspoloženje mešavina “intenzivnog šoka i tuge” jer je princ Hari “bacio nuklearku na svoju porodicu”, kao i da je kraljevska porodica i osoblje u palati provelo besanu noć.

Oglasila se palata

Bakingemska palata saopštila je da su navodi o rasizmu koje su izneli vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zabrinjavajući i da će se pozabaviti njima u narednom periodu. Članovi kraljevske porodice su rastuženi zbog teškog perioda kroz koji su prošli princ Hari i Megan Markl, ali navode da „se sećanja mogu razlikovati“.

Kraljica Elizabeta Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

“Pitanja o rasi koje su pokrenuli Megan i Hari su zabrinjavajuća i porodica će se njima baviti privatno”, navodi se u saopštenju Bakingemske palate.

“Rastužilo nas je kada smo čuli koliko su izazovne poslednje godine bile za Harija i Megan”, piše Palata i dodaje da će “Hari, Megan i Arči uvek biti veoma voljeni članovi porodice”.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar