Foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Od kada je emitovan intervju princa Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri, strasti se ne smiruju. Mišljenja o poznatom paru i njihovim tvrdnjama su podeljena, a komentari samo pljušte, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. O ovoj temi oglašavaju se i ljudi koju su nekada bili bliski sa vojvotkinjom od Saseksa, kao i kraljevski eksperti, odnosno dobri poznavaoci prilika na britanskom dvoru.

PROČITAJTE JOŠ:

Da je princ Hari „jedva prepoznatljiv“, a Megan Markl „potpuno neiskrena“ i „da je od početka planirala da napusti kraljevsku porodicu“, tvrdi kraljevski biograf, a prenosi Dejli mejl.

Kraljevski stručnjak Robert Džobson koji je poznavao pokojnu princezu Dajanu, tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa uvek planirala da napusti kraljevsku porodicu.

„Mislim da je od samog početka imala plan da se ne zadržava u Palati i nije joj dugo trebalo da ode i sa sobom odvede i Harija“, rekao je on.

„Kraljevska porodica bi se potrudila da joj pomogne da se prilagodi, bar bi pokušali, samo da je tražila“, dodao je.

Autor knjiga o kraljevskoj porodici, Džobson, naglašava da ne veruje u Meganine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena.

„Megan je neiskrena od početka, otkad tvrdi da nije znala ko je princ Hari. Puna entuzijazma pričala je o članovima kraljevske porodice u intervjuu povodom veridbe“, rekao je Džobson.

On je istakao da je ironično što je pobedila u tužbi za privatnost danima pre nego što su se ona i Hari pojavili kod Opre i pričali upravo o svom privatnom životu.

Inače, bivši službenik za štampu Bakingemske palate Diki Arbiter je izjavu bračnog para Saseks o njihovoj budućnosti nazvao „razdražljivom, bezobrazonom i nezrelom“.

Oglasila se Meganina bivša prijateljica 

Megan Markl rekla je da nije odrasla „znajući puno o kraljevskoj porodici“ i da nije bila spremna za svoju ulogu u intervjuu sa Oprom Vinfri. Ipak njena bivša najbolja prijateljica iz detinjstva Ninaki Pridi, tvrdi da je bila fascinirana njima.

Vojvotkinja od Saseksa (39) u dvosatnom intervjuu rekla je da je u sve ušla „naivno“, objasnivši da je Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, morala da je nauči kako da se nakloni pri susretu s kraljicom.

Megan je dodala kako nije potražila princa Harija na internetu kad je počela da izlazi sa njim i da je morala da progugla britansku himnu, prenosi Večernji.hr. Međutim, Megan je priznala da je poznavala suprugovu rođaku, princezu Evgeniju pre susreta sa njim na njihovom prvom sastanku.

Fotografija petnaestogodišnje Megan kako pozira u centru Londona, ispred Bakingemske palate sa prijateljicom Ninaki tokom putovanja u Evropu 1996. godine, privukla je mnogo pažnje kad se pojavila u medijima.

Ninaki je ispričala i da je njenu nekadašnju prijateljicu Megan jako zanimala kraljevska porodica.

„Znam da je bila fascinirana njom. Imala je knjigu o princezi Dajani ‘Dajana: Njena istinita priča’ na svojoj polici, čak mi je dok je bila još sa Trevorom rekla da bi htela da otputuje u London i da ostane tamo bar mesec dana. Ne sećam se kad je to tačno bilo, ali bila je udata za Trevora i glumila je u seriji. Nekoliko je puta spomenula da bi htela da otputuje tamo“, rekla je.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)