Miša Bačulov
Miša Bačulov; Foto: Screenshot Instagram misa_ronin

Iz grupe građana "Sasvim druga priča" po drugi put u nekoliko dana stigle su optužbe na račun drugog kandidata na lokalnim izborima za Novi Sad - Miše Bačulova.

Oni navode da je Bačulov sakupio potpise za predaju liste uz podršku vladajuće SNS.

Tvrde da je svega nekoliko sati nakon što mu je GIK prvi put odbio listu, „Bačulov dobio overivače i to u svojoj teretani na Limanu“, piše 021.rs.

„Sve je zapravo farsa i amaterski izrežiran film. Osoba koja je žrtva vladajućeg sistema, kako voli sam da za sebe kaže, ove godine dobio je dva puta više sredstava za svoj klub nego dve godine ranije. Klub koji dobija dve trećine svih sredstava za ovaj sport koja dodeljuje grad“, tvrdi Srđan Davidović iz „Sasvim druge priče“.

Miša Bačulov reagovao je na ove optužbe i objavio da je „potpisao i overio da će svu svoju imovinu pokloniti u humanitarne svrhe, ne bude li se držao obećanog i bude li ‘šurovao’ sa SNS-om“.

Pre dva dana, ovaj kandidat za gradonačelnika Novog Sada objavio je da mu je hakovan mobilni telefon za šta je okrivio Srpsku naprednu stranku.

Udruženje „Budi heroj, lista Heroji – Miša Bačulov“, koje će na izborima 2. juna nastupiti pod rednim brojem 12, sutra zvanično započinje svoju kampanju za predstojeće lokalne izbore. Najavljeno je da će s početkom u 16 časova organizovati šetnju kroz grad sa građanima, simpatizerima i članovima udruženja, od Trga neznanog junaka ka centru.

Podsetimo, njegova lista je prošle subote odbijena zbog pasivizacije adrese jednog od 47 kandidata za odbornike. U roku od 24 sata oni su ipak uspeli da ponovo prikupe potpise.

***

BONUS VIDEO – Zaključuju se predizborne radnje, ali ne i bolji uslovi za izbore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare