Foto:Screenshot/Tv Pink/Instagram/daughter.of.the.desert

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u "Hit tvitu" govorio i o slikama njegovih savetnica Tatjane Jović i Suzane Vasiljević i cenama njihovih tašni.

„Tanja Jović je moj spoljnopolitički savetnik, radila je na Radio-televiziji Vojvodine mnogo godina, ona je osam godina moj savetnik. Jedna divna žena, veoma posvećen radnik, ona je živela sa čovekom koji je bio inače imućan u inostranstvu na Kipru, on je umro i ona je sada sama. Za torbicu su lagali da košta 3.000-5.000 evra, ta torbica košta 185 evra i to ovde u Srbiji“, rekao je Vučić.

Za Suzanu Vasiljević, Vučić je rekao da je ona osoba koja izaziva „različite reakcije, kao i on“.

„Ona ima ogromnu energiju, nije lako sa njom ni raditi, ali je izuzetno marljiva i energična. Ona je radila 15 godina u BBC-u. Ona ima neke slike koje ne krije. Bila je udata za stranog bogatog državljanina, ima automobil od 5.000 evra i ona voli da se oblači i ima takav životni stil“, dodao je Vučić.

On je rekao i kako Suzana Vasiljević živi sama i kako sav novac troši na sebe.

Foto: Instagram/daughter.of.the.desert

Predsednik Srbije je naveo i da je Suzana Vasiljević bila i savetnik kod Ivice Dačića i Vojislava Koštunice i dodao je da tada nju niko nije kritikovao zbog ovoga.

„U to vreme nikada niko nije govorio o njenoj tašni. Ljudi se tada nisu setili da kritikuju. Ona ima pristojnu platu, vredno radi. Nikada ništa nije nekome ukrala, a ja da se bavim cipelama i torbama svojih političkih protivnika, slušajte čak i da sam nekada nešto slično pokušao, sam bih se izvinio za tako nešto“, rekao je Vučić.

Opširnije o večerašnjem Vučićevom gostovanju čitajte u našem lajv blogu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare