Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas posle obilaska radova na izgradnji Moravskog koridora kod Kruševca, gde je bio prisutan i američki ambasador Entoni Godfri nije želeo da odgovara na novinarska pitanja vezana za Dragana Ðilasa.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je Ðilas sinoć negirao postojanje svih računa, Vučić je rekao da nadležni organi rade i da on neće pred stranim ambasadorima da govori o tome.

„Radiće nadležni organi svoj posao. Mnogo mi je važnije da poštujemo svoju zemlju, a nema poštovanja zemlje, ako napadate protivnike pred strancima. Ja to neću da radim, a šta mislim: Mani ga se, Mito“, rekao je Vučić.

Podsetimo, lider Stranke slobode i pravde je i sinoć u Utisku nedelje negirao optužbe.

„Apsolutno nije ništa tačno ono o čemu se piše u medijima. Ljudima je malo muka o 619 miliona, od te priče o Đilasu i Šolaku..“, rekao je sinoć i još jednom ponovio da nema privatan račun nigde osim u Srbiji, da ima firmu u Srbiji i u Švajcarskoj, da je porez plaćen u našoj zemlji i da je sve to zavedeno u APR-u.

Na pitanje Olje Bećković da li čeka da neko dođe po njega, Đilas je rekao da je spreman i da je to normalno kada se bavite opozicionim poslom.

Vučićević za vreme reklama najavio suđenje Đilasu kao Sarkoziju

Komentarišući jučerašnju “presudu” koja je saopštena u studiju televizije Pink, budući da je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević istakao da će “lider SSP da prođe kao Sarkozi”, Đilas je rekao da cela ta situacija govori u prilog tome da to priča neko ko je dobro upućen.

Inače, Dragan J. Vučićević, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera, rekao je u studiju TV Pink, u vreme kada su emitovane reklame, da će lider SSP Dragan Đilas proći kao bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi i da će mu suditi sa slobode.

Voditeljka je u jednom trenutku najavila reklame, slika iz studija je nestala… Međutim, na Tviteru i Jutjubu objavljen je snimak razgovora Sarape i Vučićevića u vreme dok su trajale reklame.

Predrag Sarapa tada je rekao Vučićeviću: “Brate, ja mislim da je on to već sklonio”.

Dragan J. Vučićević: Ne može, gotov je. Vidi, njega će, da ti kažem nešto, ne mogu to da pričam, namerno pominjem Sarkozija. Neće njega da hapse, njemu će sude sa slobode… pa će da presude… kao Sarkoziju….

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar