Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su građani Srbije jutros na Televiziji Pink mogli da vide šta predsednik Srbije Aleksandar Vučić "namerava da uradi" predsedniku SSP Draganu Đilasu.

Na snimku koji se pojavio i na društvenim mrežama, može da se čuje kako glavni urednik „Informera“ Dragan J. Vučićević govori kako Vučić neće uhapsiti Đilasa nego će mu „suditi sa slobode“.

„Kako se moglo čuti uživo, dok su trajale reklame, lideru SSP Vučić je namenio sudbinu bivšeg francuskog predsednika, Nikole Sarkozija koji je osuđen 1. marta ove godine“, navodi  SSP.

Time je, smatra SSP, javno dokazano da odluke „o svemu i svakom potpuno sami donose predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović i  Dragan J. Vučićević, od kada ih je napustio Beba Popović“.

„Dakle, Dragan J. Vučićević saopštava presudu na televiziji Željka Mitrovića, a Aleksandar Vučić lično rukovodi političkim progonom nezabeleženim čak i u doba Slobodana Miloševića“, ocenila je SSP.

Tako je jasno da je „Vučić u panici od gubitka vlasti, da je potpuno izgubio kompas i da je spreman na eskalaciju političke krize koja može imati nesagledive posledice“.

„Stranka slobode i pravde (SSP) poziva javnost, članstvo i simpatizere da ne nasedaju na Vučićeve nervozne provokacije, jer su Srbiji potreban mir i uzdržanost koji će dovesti do promene vlasti demokratskim putem“, poručila je SSP.

Nova.rs pozvala je lidera SSP Dragana Đilasa ali je on odbio da komentariše „presudu koju mu sprema Aleksandar Vučić“, a koju je danas javno na TV Pink saopštio urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Međutim, tim povodom oglasila se Stranka slobode i pravde.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare