Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

U ovoj državi se za sve pita jedan čovek - Aleksandar Vučić i zato smo posredstvom plakata postavili pitanje ko je šef mafije u Srbiji i, ujedno, obavestili one koji to ne znaju, izjavila je danas za Nova.rs potpredsednica Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Violeta Marković.

Prema njenoj oceni, mnogi građani su razumeli poruku koja je njima poslata na ovaj način.

„Budući da se za sve u našoj zemlji pita jedan čovek, to praktično znači da je i mafija u njegovoj nadležnosti. To će se u narednim mesecima dokazati, jer će isplivati novi dokazi protiv Vučića, kako o slučaju Belivuk, tako i ostalim aferama koje dugo godina prate naprednjake“, smatra ona.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Sve loše stvari koje su se dešavale u Srbiji, počev od Savamale, helihoptera, „Krušika“, „Jovanjice“ su bile usko povezane sa državnim vrhom, podseća Marković.

Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

„Zapravo ovde ne postoje činioci vlasti, jer je premijerka Ana Brnabić samo fikus u opštem aranžmanu koji čini jedan čovek. Ona se ništa ne pita, ni o čemu ne odlučuje, pa i iza svih tih afera stoji on (Vučić) iako ga neki na tviteru nazivaju dobrim čovekom“, naglašava ona.

Ona je dodala da je Gradski odbor Srpske napredne stranke u opštem rasulu imajući u vidu činjenicu da već 20 sati stoje plakati u Čačku.

„To je dobro jer će se pojedini žitelji grada pored Morave bar zapitati šta im je činiti na sledećim izborima“, zaključila je Marković za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare