Vladeta Janković Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Narodni poslanik Vladeta Janković rekao je, gostujući na N1, da je situacija u današnjem sazivu Skupštine Srbije bolja nego u prethodnom. On je dodao da se on, uprkos žalosnoj slici u paralementu, "nekad dobro zabavlja".

„Ono brojanje glasova, pa ponovo glasanje, zvono, neki uleću zadihani, slatko sam se nasmejao, jedva su nategli iz trećeg, a to se ne sme, glasanje je glasanje. Jedan poslanik teško čita ono što piše na papiru, dvadeset minuta je pričao, pa to pas s maslom ne bi pojeo, a onda je završio sa Vučićem, svi to moraju, da ga pomenu, to postaje toliko neukusno, to je orgija udvorištva. Što ne bismo organizovali takmičenje u pletenju džempera za Vučića?“, rekao je Janković na TV N1.

Pročitajte još...

Poručuje da je dobro što građani Srbije mogu da vide šta se dešava u Skupštini i dodaje da je sa opozicione strane bilo razumnih govora, ali i nekih „incidentih ispada“.

„Međutim, teško je to podneti, ne može da zamislite osećanje kad posle 10 sati u sali neki gaulajter počne da viče da ste bednici i licemeri, strašno je to i vrlo neprijatno. Valjda neko od gledalaca razume da tu ima udvorištva da je to većina koja zlostavlja manjinu, a manjina se neda“, rekao je.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako naprednjaci dobacuju u Skupštini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar