Milenko Jovanov, Marina Raguš, Nevena Đurić, Vladimir Đukanović, Igor Bečić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poslanik "Ujedinjenih" u Skupštini Srbije Janko Veselinović govorio je danas o tome da pojedina ministarstva, koja će imati buduća Vlada Srbije, nisu potrebna, navodeći da je resor za javna ulaganja namenjen Goranu Vesiću, čoveku koji je, kako je rekao, uništio Beograd. Njegovo izlaganje nije prošlo bez Vesićevog odgovora koji je, između ostalog, optužio Veselinovića da je otimao stanove od izbeglih Srba, što je podstaklo njegove stranačke kolega da ispuštaju neartikulisane i nedefinisane zvuke.

Poslanik „Ujedinjenih“ je tokom svog izlaganja rekao da je vlast postavila rekord u bahatosti, s obzirom na broj ministarstva koji je predložen.

Pročitajte još...

„Naš predlog je da smanjite broj ministarstava. Smatramo da bi trebalo da se ukine Krkobabićevo ministarstvo za uništavavnje sela i da se pripoji Ministarstvu poljoprivrede. Smatramo da bi trebalo ukiniti Ministarstvo za javna ulaganja koje je verovatno namenjeno Vesiću, koji je uništio Beograd. Da se ukine ministarstvo Goce Čomić. Takođe, smatramo da bi ministarstvo za unutrašnju i spoljašnju trgovinu trebalo pripojiti Ministarstvu privrede“, naveo je on.

Goran Vesić, poslanik SNS, osvrnuo se na govor Janka Veselinovića, rekavši da je njegov oponent dobio stan od Hrvatske, iako nije izbeglica.

„To je čovek koji oteo stan Milici Badži, Srpkinji u Obrovcu. To je osoba koje učestvovala u uništavanju srpske „Tesla Banke“ u Hrvatske i osoba koja je organizovala Srbe da glasaju za HDZ“, rekao je Vesić.

Tokom govora Gorana Vesića, naprednjaci su ispuštali čudne i neartikulisane zvuke.

Pogledajte kako je to danas izgledalo:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare