Marinika Tepić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je u intervjuu za Nova.rs da je postignut dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima s partnerima iz Demokratske stranke (DS), Narodne stranke (NS), Pokreta slobodnih građana (PSG), Pokreta za preokret (PZP) i sindikatima.

„Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, s dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa ‘superlistom’ stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) da imaju svojih sigurnih 126 poslanika“, rekla je Tepić za današnji list Nova.

Kako je navela, lično misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio „sjajan kandidat“ za predsednika države „jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja gradjana ; i ima potencijal da udje u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi“.

PROČITAJTE JOŠ:

„U skladu s dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beogradjana i cele države“, navela je Tepić.

Opširnije čitajte u današnjem izdanju novina Nova.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o susretu sa Zagorkom Dolovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar