Tepić: Da li je Vučić naredio Vaciću da me napada

Podeli:
Marinika Tepić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je prethodne večeri za Nova.rs da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić morao da se javi iz Abu Dabija, jedan sat posle ponoći, kako bi sanirao štetu koju je napravio tvrdnjama da je nelegalno prisluškivan. Prema njenim rečima, šef srpske države je potvrdio sve što je ona dokazala službenim policijskim zapisnicima - da je prisluškivan bio Vacić, a ne on.

„Aleksandar Vučić je noćas morao da se javlja iz Abu Dabija u jedan sat posle ponoći po tamošnjem vremenu, da bi probao da sanira svoju štetu. Ipak, morao je da prizna da je na vezi sa Mišom Vacićem, čime je potvrdio i sve što sam dokazala službenim policijskim zapisnicima – da je prisluškivan bio Vacić, a ne Vučić, odnosno da je Vučić tako upao na mere legalnog prisluškivanja drugog lica, a ne da je Vučić nelegalno prisluškivan“, napominje naša sagovornica.

Pročitajte još...

Prema njenim rečima, Vučić mora i da odgovori na još neka pitanja zbog, kako kaže, direktne sprege njega i njegovog brata Andreja Vučića sa Mišom Vacićem.

„Važni su i hitni odgovori i na pitanja: da li je Vučić naredio Vaciću da me napada? Da li je Vučić dao pare Vaciću da napravi Srpsku desnicu? Da li je Vučić rekao Vaciću da pošalje svog Lovrekovića na mene i doseli se baš preko puta mog stana? Isplivaće sada svi koje su organizovali i slali na nas da nas napadaju“, napomenula je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Podsetimo, Vučić se juče osvrnuo na navode Marinike Tepić da su on i njegov brat Andrej „upali“ na mere legalnog prisluškivanja sumnjivih lica za ekstremizam, konkretno Miše Vacića, predsednika Srpske desnice.

„Vacić me je zvao hiljadu puta i ja sam se na jedan poziv javio, jer sam pristojan čovek. Javio sam se stotitnama ljudi koji su hiljadu puta gori od Vacića“, rekao je, između ostalog, Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar