Borko Stefanović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović poručio je danas da tu partiju neće sprečiti nijedan fizički nasrtaj, pa bio on i u "najmračnijem delu Srbije" - Jagodini, da građanima u svakom delu Srbije prenese istinu o "kriminalnom režimu koji upravlja Srbijom".

„To su pokazale naše članice Katarina Jokić, Vesna Šćekić i Jelena Kostić koje nisu ustuknule pred prostačkim verbalnim, ali i fizičkim napadom obezbeđenja Akvaparka u Jagodini, koji su ih kršeći zakon sprečili da na javnoj površini postave štand koji je prijavljen u skladu sa zakonom“, naveo je je Stefanović u saopštenju za medije.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde je dodao da je cela Srbija danas mogla da vidi kako grupa batinaša Dragana Markovića Palme maltretira nekoliko žena, kao što je pre nekoliko meseci u Jagodini maltretirana i napadnuta potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Snimak svedoka iz Jagodine

„Ovakvo siledžijsko ponašanje nikoga ne čudi kada se zna da i pored svih dokaza tužilastvo i dalje ćuti o seksualnom zlostavljanju žena i maloletnih devojaka u ovom gradu, ali i o povezanosti vrha srpskog režima sa klanom Veljka Belivuka“, zaključio je Stefanović.

Podsetimo, četiri žene, aktivistkinje Stranke slobode i pravde, napadnute su danas u Jagodini, na ulazu u akva park, samo zato što su tu htele da postave štand. Dozvolu za to prethodno im je, kako tvrde, potpisala Policijska uprava Jagodina.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o Aseku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare