Goran Vesić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Uprkos tome što je predano radio na promeni svog imidža u javnosti, a naročito nakon učlanjenja Aleksandra Šapića u Srpsku naprednu stranku, aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić se neće naći na listi naprednjaka na predstojećim prestoničkim izborima, saznaje Nova.rs.

Među ključnim promenama koje se odnose na nastup naprednjaka na beogradskim izborima u aprilu, jeste i to što, prema saznanjima našeg dnevnog lista, aktuelni zamenik gradonačelnika Goran Vesić neće biti u tom timu, što je i sam potpredsednik SNS nagovestio nakon učlanjenja u tu partiju.

Pročitajte još...

“Ukoliko na sledećim izborima budem dobio poverenje za bilo koje važno mesto u državi potrudiću se da izaberem svoje najbliže saradnike sa kojima mogu da podnesem odgovornost za to što budem radio, a među njima ne vidim Gorana Vesića”, rekao je Šapić gostujući na televiziji Nova S, na šta mu je Vesić odgovorio da mora da se „nauči lepom ponašanju“.

„Očekujem da se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju. Očekujem da nauči da je SNS jedna velika porodica i da u SNS-u postoji samo jedan tim, a to je tim Aleksandra Vučića. U toj timu svi članovi i svi funkcioneri blisko sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića“, apostrofirao je u svom odgovoru Vesić.

Ulazak Šapića u SNS familiju naposletku je očito rezultirao isključivanjem Vesića iz kombinacija za novu funkciju u gradu. Zameniku gradonačlenika na kraju nije pomogao rad na promeni imidža, približavanje mladim glasačima kroz otvaranje naloga na Tik Toku i pokušaji da se predstavi kao neko ko je uvek tu da reši sve probleme Beograđana. 

Međutim, iako je rukovodstvo stranke odlučilo da Vesić ne bude na listi naprednjaka za Beograd, to, prema rečima našeg sagovornika, ne znači da drugi čovek prestonice neće biti na listi kandidata za poslanike na parlamentarnim izborima.

***

BONUS VIDEO: Građani operzni, Vesiću ne veruju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare