Foto: Instagram/vesicg

Opšte je poznato da je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, ljubitelj društvenih mreža. Od TikTok videa, pa sve do Fejsbuk postova, u kojima svoje reči poredi sa rečima Duška Radovića.

Kako je istakao u najnovijem izdanju svojih „Fejsbuk dnevnika“, voli zimske šetnje po Beogradu, kao i razgovore sa komšijama „sa kojima živi dve decenije u slozi i sa kojima se nikada nije posvađao“.

Osim komšija, održava dobre odnose i sa drugim građanima koji se nađu u toj ulici – ljubitelj je dosetki “Marka iz šanka” kafića u komšiluku u kojem pije jutarnju kafu. Usput, kako kaže, progovori par reči sa Seadom, čovekom koji održava ulicu u kojoj živi.

Istih par reči progovori i sa prodavcima na pijaci koji su tu decenijama.

„To je smisao mog bavljenja politkom. Neki drugi sanjaju da budu ministri, premijeri, veliki direktori, generali, admirali…Ja sanjam samo svoj Beograd“, kaže Vesić, objasnivši da bi možda neko rekao da je skroman, na šta bi on rekao da je nezahvalan taj kome je Beograd nedovoljan.

Ako mu je verovati na reč, čak bi i Duško Radović rekao „tako nekako“.

Kako su komentarisali građani, i oni bi šetali, da u njihovim ulicama može da se šeta – za sada može samo da se pliva. Šetali bi i da u njihovim naseljima, kako kažu, ima higijenskih uslova za to.

Vesić je za kraj poručio kako „Beograd pobeđuje“. A kako su zaključili pojedini Beograđani u komentarima – pobeđuje, ali samo u onim delovima grada u kojima svoje zimske, čarobne dane, provodi zamenik gradonačelnika.

BONUS VIDEO Sićve011 ponovo zasijao na TikToku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare