Od početka snežnih padavina u Beogradu deo ulice Veljka Dugoševića u Zvezdarskoj šumi nije očiśćen. Veliki problem ovo predstavlja brojnim roditeljima koji dovode i odvode svoju decu u vrtić “Zvezdani gaj”. Ima ih par stotina!

„Veliki problem je što se od jutros sve se ledi i automobili proklizavaju na uzbrdici prilikom uspona ka vrtiću, takodje je problem što se dva automobila ne mogu razmeniti na putu zbog nanosa snega. Takođe staze u Zvezdarskoj šumi ka vrtiću su prepune snežnih nanosa, situacija je alarmanta a gradskih službi nigde i posle 72 sata od početka padavina u Beogradu“, rekao je za Nova.rs jedan od zabrinutih roditelja koji još dodaje da je ulica očišćena do “Naučno tehnološkog parka Beograd” gde okreće linija 66 gsp-a, ali odatle do vrtića situacija je užas.

Kako nezvanično saznajemo, zaposleni u vrtiću već četvri dan bezuspešno pokušavaju da dozovu gradske službe kako bi pristupni putevi ka vrtiću bili očišćeni, ali bezuspešno. Čišćenje ispred samog objekta su morali da organizuju sami kako bi sprečili moguće povrede roditelja i njihovih mališana. Sam parking vrtića više liči na klizalište no na mesto za parking vozila.

Beograd, Neočišćen put ka vrtiću Zvezdani gaj, sneg, vrtić
Foto: Čitalac Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare