Vesić odgovara Šapiću: Prvo da se nauči lepom ponašanju

Politika 09. maj 202111:32 > 11:33
Podeli:
Goran Vesić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić istakao je da će moći blisko da sarađuje sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem ukoliko se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju i nauči da su u toj stranci svi jedna porodica i svi sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića. On je na taj način odgovorio na opasku lidera SPAS "da ne vidi Vesića u svom timu za Beograd".

Kako prenosi „Blic“, Vesić je naglasio da je na Predsedništvu SNS-a glasao za predlog Vučića da SPAS bude deo „naprednjaka“ iz dva razloga.

„Prvo, glasao sam ‘za’ zato što verujem Vučiću i njegovoj politici. Drugo, to sam učinio zato što smatram da SNS treba da bude otvorena za nove ljude bez obzira na to šta oni radili u prošlosti“, ističe Vesić na TV „Pink“.

Kako kaže, SNS je najveća stranka u novijoj istoriji Srbije još od Narodne radikalne stranke Nikole Pašića.

„SNS na čelu sa Vučićem sprovodi korente društvene i ekonomske reforme za šta nam je potrebna najšira moguća podrška. Zato su svi novi ljudi dobrodošli“, objašnjava zamenik gradonačelnika.

Međutim, Vesić, kako kaže, ne može da veruje da je Šapić već počeo da kadrira u SNS-u iako još zvanično nije ušao u stranku.

„Očekujem da se Šapić pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju. Očekujem da nauči da je SNS jedna velika porodica i da u SNS-u postoji samo jedan tim, a to je tim Aleksandra Vučića. U toj timu svi članovi i svi funkcioneri blisko sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića“, apostrofirao je Vesić.

Zato će, kako kaže, moći da sarađuje sa Šapićem ako postane član SNS-a.

„Ja ću moći blisko da sarađujem sa Šapićem ukoliko se, kao što sam rekao, pre ulaska u SNS-u nauči pravilima lepog ponašanja, solidarnosti, timskom radu i sprovođenju politike Aleksandra Vučića. Kada dolazite u neku porodicu onda usvajate pravila njenog ponašanja. SNS ne postoji zbog sebe već zbog Srbije“, naglašava Vesić i dodaje da svi u SNS-u energiju usmeravaju ka protivnicima, a ne ka unutrastranačkim sukobima.

Podsećanja radi, lider SPAS-a Aleksandar Šapić istakao je u intervjuu za „Blic“ da ukoliko postane gradonačelnik, Vesić neće biti zamenik gradonačelnika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar