Predsednik Privremenog organa Grada i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Beograda Aleksandar Šapić rekao je odlučeno da se ide na nove beogradske izbore i da se na njih izađe u što širem frontu, u jednom velikom pokretu. Najavio je da već sutra počinje kampanja.

„U velikom pokretu, videćemo ko će sve tu biti – svi oni koji smatraju da je politika koju smo mi vodili u proteklom periodu za Beograd, bila politika prosperiteta, napretka grada“, naveo je Šapić.

On je dodao da je ovim potezom SNS podigla lestvicu i srušila praksu koja je neretko bila sastavni deo srpske političke scene.

Nakon sednice Predsedništva SNS, Šapić je rekao da su već „apsolvirani“ razlozi za nove izbore u Beogradu i da ih neće ponavljati.

„Beograd već mesecima praktično stoji, nismo bili u mogućnosti da Beograd vodimo onako kakva je potreba Beograđana“, rekao je Šapić nakon sednice Predsedništva SNS.

„Formiranja većina nikad niko nije dovodio pitanja, upravo ne oni koji su nas dan nakon izbora optužili da ćemo ući u nekakve nelegalne, nelegitimne, nekredibilne radnje. I upravo zbog odgovornosti koju imamo ne samo prema ovom gradu nego i prema ovoj zemlji i specifičnosti momenta u kojima se nalazimo, posebno zbog svih naših problema koje imamo, smatrali smo da jedna odgovorna organizacija koja ima odgovornost ne samo za Beograd, već i za sve građane Srbije“, rekao je Šapić.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare