Aleksandar Vucic i Aleksandar Sapic
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Vesna Lalić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić dao je dosta neobičnu izjavu o svom lideru i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Upitan da prokomentariše navodno prisluškivanje Vučića i optužbe na račun njegovog brata Andreja Vučića, Aleksandar Šapić je rekao da je to „dosta opasnija stvar nego sam atak na Vučića lično“.

„Potpuno je jasno zašto Vučića napadaju neki politički krugovi u zemlji, ali i strani faktor. Napadaju ga jer je on personifikacija sadašnje politike Srbije, utemeljivač nove srpske politike i savremene Srbije. To je činjenica. Oni koji su procenili da Srbija ne bi trebalo da bude ovako pozicionirana ekonomski i geopolitički vrše napade na njega“, istakao je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Šapiću nije jasno kako ljudi koji nisu politički istomišljenici SNS sebi dozvoljavaju da podržavaju „napade na predsednika“.

„Vučića možete da ne volite, ali morate da zaštitite instituciju predsednika, kao i premijera. Ljudima koji su mu bliski ovo teško pada. Udariti na porodicu, ne znam da li postoji bilo šta niže od toga, tu su reakcije često refleksne i nepromišljene. On je uspevao da se obuzda, mislim da niko od nas ne može da zna kroz šta on prolazi“, bio je zabrinut Šapić.

PROČITAJTE JOŠ:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare