Foto:Vesna Lalić

Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić rekao je da je je ulazak njegove stranke u parlament izvestan i ocenio da je to pobeda politike razuma i patriotizma. On je čestitao "apsolutnom" pobedniku izbora Srpskoj naprednoj stranci, uz konstataciju da se ona menja nabolje i da ga nije sramota da pohavli nekoga kada se menja nabolje.

Obraćajući se iz izbornog štaba Šapić je rakao da je na Srpskoj naprednoj stranci da odluči sa kime će sarađivati, a da njegova stranka neće zatvarati vrata ni pred kim, ali neće ni menjati svoju politiku.

„Ako budu želeli da razgovaraju sa nama, mi ćemo razgovarati, ako ne budu želeli da razgovaraju, mi se nećemo ljutiti“, kazao je Šapić.

On je priznao da ga je uplašila slaba izlaznost od 35-36 posto u Beogradu, ali da to, ipak, znači da je politika njegove stranke to nadoknadila i napravila rezultat u ostatku Srbije.

„Ovo je nova era za nas“, konstatovao je Šapić i dodao da je još rano govoriti o potencijalnim koalicijama.

Šapić je rekao da bi njegova stranka uz veću izlaznost u Beogradu imala i bolji ukupni izboljni rezultat i da bi u tom slučaju bila bolji takmac drugoplasiranoj Socijalsitičkoj partiji Srbije.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare