Zoran Radojicic
Zoran Radojičić Foto:BETAPHOTO/BEOINFO

Grad Beograd je spreman za doček Nove godine, završne pripreme su u toku i obezbeđeni su svi uslovi da večerašnji doček prođe bezbedno i u dobroj atmosferi, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

„Od 17 časova biće zatvoren saobraćaj, bina je spremna, ulaziće se na sedam mesta, procedure su poznate, posetiocima su obezbeđene maske, brzo testiranje i sve ostalo što je potrebno da ovaj praznik obležimo na najbolji i najbezbedniji način“, rekao je Radojičić gostujući na TV Prva.

On je apelovao na ličnu odgovornost posetilaca u poštovanju epidemioloških mera.
Kada je reč o poseti stranih turista, Radojičić je podsetio da je Beograd pre pandemije beležio povećanje broja gostiju od 10 do 15 odsto više nego prethodne godine.

PROČITAJTE JOŠ


Beograd je prepoznat od stranih turista iz regiona, ali sve ih je više iz Turske, Kine, Rusije, kao i drugih dalekih destinacija, naveo je prvi čovek srpske prestonice.

„Na ulicama je 1.500 ljudi koji će tamo biti i pre večerašnje proslave kako bi se pobrinuli za organizaciju, ali i kako bi se grad doveo u prethodno stanje, posle završene proslave“, poručio je gradonačelnik.

BONUS VIDEO: Saobraćajne gužve na Novom Beogradu 31. decembar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar