Gužve koje su prethodnih dana paralisale prestonicu Srbije, nisu ni 31. decembra zaobišle Beograd i njegove stanovnike.

Od ponedeljka praktično traju neprestane gužve u Beogradu zbog kojih je saobraćaj veoma otežan, naročito u periodu od 13 do 18 sati. Automobili mile u kilometarskim kolonama, vozači su nervozni i besni, a identična situacija je pred najluđu noć u godini.

Danas je Beogradu od 13 sati ponovo počeo saobraćajni kolaps, a najgora situacija je na Gazeli, u Bulevaru Mihaila Pupina, na autoputu na Novom Beogradu. Još uvek nisu zabeležene veće gužve na Pančevačkom mostu i Autokomandi, gde se takođe očekuje da bude otežan saobraćaj.

U Bulevaru Mihaila Pupina formirana je kolona automobila praktično od YU biznis centra, pa sve do Brankovog mesta. Pravi kolaps očekuje se oko 17 sati kada se deo građana bude vraćao sa posla i kada se budu zatvorile pojedine ulice zbog novogodišnje proslave.

Foto: Naxi kamere

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu za grad Beograd, tokom održavanja manifestacije „Gradski doček Nove 2022. godine” na platou ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije od 31. decembra 2021. godine, od 18 časova do 1. januara 2022. godine, do 2 časa, kao i manifestacije „Novogodišnji spektakl sa kule” u Ulici zemunski put (Stari savski most), na delu od kružnog toka Zemunskog puta i Bulevara Vudroa Vilsona do Ulice Vladimira Popovića, od 31. decembra 2021. godine, od 19 časova do 1. januara 2022. godine, do 2 časa, menja se režim rada linija JGP.

Bonus video: Predpraznična gužva na Novom Beogradu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar