Pregled dana
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dobro veče. Dobro došli u zemlju seksa, vina i meda. I žena objekata. Tako nas reklamira Privredna komora Srbije. Jezivo jel da? Ali, nije čudo što je Palma pomislio da je čuvarkuća, takve kuće", rekla je na početku emisije "Pregled dana" Newsmax Adria Jelena Obućina.

PROČITAJTE JOŠ:

„I sad je počeo da prepisuje Jutkin recept: Da ga brane žene, samo ne aplauzom na ulici, nego tabakom na sudu. Jezivije. Ipak, iz vlasti ga neće braniti niko. Zna Palma sam, a zna i kako. Pa preti naprednjacima na televiziji: Da on zna ko je vozio kad je jedna osoba poginula i da se prethodnih dana bavio i drugim aferama… Bogami još jezivije“, kaže voditeljka i dodaje:

„Ali na dno kace Palma neće sam. Gacaće vino nogama i drugi. U međuvremenu, najbolji poznavalac vina i majstor komparacije, posle dana ćutanja se oglasio. Predsednik kaže: ‘Biće jezivo ako se dokaže, još jezivije ako se ne dokaže’. Kakva sramota! Pa valjda nema jezivijeg od toga da se dokaže da je neko podvodio maloletnice – jer na drugom polu je kleveta, znate ono u čemu su naprednjaci doktori nauka – svi, bez da kupe diplome. Što bi rekli mladi za sve ovo što gledamo danima – ‘tiha jeza’. Ni vino ni med tu ne pomažu“; završava Obućina.

Pogledajte video:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar