Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

"Nema razloga da onaj koji sebe naziva gradonačelnikom Šapca bude toliki dušebržnik za SPS-JS i biračko telo te koalicije, jer u ovom trenutku on očigledno ima mnogo više razloga za brigu od toga", poručio je danas potpredsednik SPS Ðorđe Milićević Nebojši Zelenoviću.

„Naš stav je potpuno jasan, koalicija SPS-JS je stranačke i koalicione interese ostavila po strani, a izabrala političku stabilnost, konsenzus i jedinstvo oko pitanja koja su od izuzetne važnosti za Šabac i građane Šapca, jer smatramo da je to u najboljem interesu građana“, naveo je Milićević u pisanoj izjavi za javnost.

PROČITAJTE JOŠ...

Ističe da je garant te političke stabilnosti lista pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić-Za našu decu“, i pozivao je sve članove, simpatizere, glasače, građane Šapca da podrže ovu listu.

„Najbleđa kopija DOS-a u Šapcu očigledno ne shvata da nije bitno ko će i da li će obavljati neku funkciju, već šta možemo svi zajedno da uradimo za Šabac i građane Šapca, a budućnost Šapca je za njega nešto o čemu nikada nije razmišljao“, navodi funkcioner SPS.

I zato, kako kaže, putuj Zelenoviću i ti tvoj guru i ne mislite na Šabac kao što nikad i niste, a Šabac će voditi ljudi koji će imati ogromno poverenje građana i politički legitimitet.

Statisti i marionete poput tzv. gradonačelnika to svakako više nikada neće činit, rekao je Milićević.

On smatra da gradonačelnik Šapca pokazuje sve veću nervozu jer je svestan činjenice da za samo nekoliko dana ostaje bez vlasti i privilegija.

„Ne shvata da izbornu volju građana neće moći da promene mediji koje plaća iz gradskog budžeta, kao što nikako nije mogao da shvati i razgraniči opšti od stranačkog i ličnog interesa. On i njegov guru postaju pluskvamperfekat političke scene Šapca i to jasno vide svi, osim izgleda njega i šačice plaćenika iz gradske vlasti oko njega, koja je tu sve dok postoji interes. Tako da ćemo vrlo brzo videti ko će, kako kažu, imati razloga za “komemorativni“ politički skup“, zaključio je Milićević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare