Marinika Tepić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i šefica poslaničke grupe "Pravac Evropa" Marinika Tepić objavila je jutros krivičnu prijavu koju je gradska građevinska inspekcija u Beogradu podnela još pre 7 dana protiv Šapićevog direktora Vaterpolo kluba Mirjana Nešovića zbog nelegalne gradnje i navela da je inspekcija “zabranila gradnju, a oni skinuli zabranu i dižu spratove”.

„Evo i krivične prijave inspekcije protiv Šapićevog direktora Vaterpolo kluba. Zabranila gradnju, a oni skinuli zabranu i dižu spratove! Žurba za 2 miliona evra od smuljanih kvadrata. Koliko je ovaj Mirjan zaista direktor VK, a ne Šapić,toliko je i ovaj objekat njegov, a ne Šapićev“, napisala je Tepić na Tviteru.

Iako je Gradska inspekcija naložila da se prekine sa gradnjom u Dobropoljskoj ulici u Beogradu, gde je investitor saradnik gradonačelnika Šapića Mirjan Nešović, on je nastavio da zida.

Crvenu traku kojom je zatvoreno gradilište, skinuo je i nastavio da gradi. Na gradilište su stigli i geometri, a Nešović planira da podigne još jedan sprat, što se vidi na fotografijama do kojih je Nova došla.

Foto: SSP

Nešović, direktor u Vaterpolo klubu “Novi Beograd” čiji je osnivač Šapić, oglušio se o odluku gradske inspekcije i nastavio da gradi. Nakon što je odmah nakon odluke ove gradske institucije skinuo traku i nastavio da gradi, o čemu je Nova pisala, u petak je ubrzao dinamiku radova.

Foto: SSP

Na gradilište u Dobropoljskoj ulici stigli su geometri, majstori, a Nešović je krenuo i u podizanje novog sprata, uprkos zabrani gradnje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar