Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav.

„To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije“, napisao je Vučić.

On je zamolio poslodavce da čuvaju svoje radnike.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Podsećamo na to da je na auto-putu Beograd- Niš, na samom ulazu u Niš, kod naplatne rampe Nais, u septembru prošle godine svečano otvoren renovirani hotel „Nais“, koji nije bio u funkciji od 2012. godine.

Hotel je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a otvaranju su prisustvovali ministri Siniša Mali, Branko Ružić i Aleksandar Antić, te rukovodstvo grada Niša. Među gostima su primećeni i direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, vlasnik medijske kompanije Pink Željko Mitrović, novinar Milomir Marić i druge javne ličnosti.

Otvaranju je prisustvovala porodica Ivice Tončeva, državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, funkcionera Socijalističke partije Srbije i srpskog preduzetnika. Prema podacima Agencije za privredne registre, hotel od pre dve godine ima četiri vlasnika, od kojih su dva njegove čerke, Aleksandra i Marija Tončev, od kojih Marija, prema dostupnim podacima, takođe radi u istom ministarstvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram