Foto: Kosovo online

Juče oko 17:30 u selu Kišnica nadomak Gračanice došlo je do incidenta kada je, kako su preneli lokalni mediji, grupa mladića koja je uzvikivala "UČK“ gađala Zorana Trajkovića ispred njegove kuće staklenim flašama. Da je policija izašla na teren, dokazuju objavljene slike, ali za sada, nema zvaničnih informacija o tome šta se sinoć dogodilo u Kišnici.

Kako je Trajković koji živi u Kišnici sa porodicom izjavio za lokalne medije, madići koji takođe žive u ovom selu su se približili njegovoj kući i uzvikivali „UČK“. Kaže da je pokušao da „smiri tenzije“ i rekao im da idu kući, a nakon čega je, kako dodaje, desetak flaša poletelo ka njemu, prenosi Kossev.

Trajković je ujedno izjavio da nije bio povređen jer je bio zaklonjen ogradom, te da je nakon što je grupa otišla, pozvao policiju koja je potom izvršila uviđaj.

Kaže da ovakvu rekaciju očekivao nakon što je juče ujutru zapaljen bilbord sa natpisom „Sloboda ima ime – UČK“ nedaleko od Gračanice.

Pročitajte još...

Odgovor na pitanje šta se sinoć dogodilo u Kišnici, uprkos više pokušaja, nismo uspeli da dobijemo iz Kosovske policije.

Dok nam se komandir policijske stanice u Gračanici, Bratislav Trajković, nije javljao, portparol policije za region Priština, Baki Keljani, uprkos prethodnom obećanju da će nam odgovor stići nakon što pitanje pošaljemo putem mejla, isti nije dostavio.

Izveštaja o ovom incidentu nije bilo ni u dnevnom izveštaju Kosovske policije dostavljenom medijima jutros.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar