Dragan Đilas Foto: Ivan Dinić/Nova

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović laže kada govori o tome šta se desilo prilikom našeg slučajnog susreta pred ulazak u avion za Istanbul, kaže lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas. Tvrdi da Milovanoviću nije pretio, već da mu je rekao ono iza čega stoji i što je nepromenjivo - da mu nikada neće oprostiti reči izgovorene na televiziji Pink da je tukao članove porodice i to pred svojom decom.

„Postoje i svedoci da mu nisam pretio niti sam rekao da će on mene zapamtiti. Ali ja jesam zapamtio njega i njegove laži zbog kojih je osuđen više od deset puta. Laži poput tvrdnji da imam dil sa profesorima FON-a da doktorat Malog proglase plagijatom, a za uzvrat im obezbedim mesto dekana i 50.000 evra. Ili kako sam tajkun koji prikriva vlasništvo i izbegava plaćanje poreza, sve sa velikim naslovom ‘Đilasova šema skrivanja miliona evra u 5 zemalja'“, navodi Đilas.

Đilas podseća na tvrdnje Milovanovića da je on (Đilas) tražio da Danilo Vučić bude ubijen, da uvozi vakcine koje Srbe pretvaraju u zombije, da su Srbi jedini kriminalci na Kosovu, da radi za kosovskog premijera Aljbina Kurtija, da ima račune na Mauricijusu, ali i da je ukrao milijardu evra, oteo deci Pionirski grad u kome dece nema od 1995. godine – kada su se u njegove objekte uselile izbeglice iz Krajine.

„Rekao sam ono iza čega stojim i što je nepromenjivo – da mu nikada neću oprostiti reči izgovorene na Pinku da sam tukao članove porodice i to pred svojom decom i da to može da bude okidač da moja deca postanu nasilnici, kao i da je Centar za socijalni rad trebalo da mi decu oduzme. Da je bilo šta od toga istina davno bih za to odgovarao“, kaže Đilas.

Dodaje da je to sve što se dogodilo tokom njihovog susreta na aerodromu, da daljih kontakata sa „Vučićevim propagandistom“ tokom leta nije imao, kako kaže – jer je on kao uspešan „novinar“ leteo biznis klasom.

„‘Zlatno doba’ na delu“, kaže lider SSP.

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je u subotu za televiziju Pink da mu je tokom susreta na aerodromu, Đilas pretio pred njegovom ćerkom. Najavio je tužbu protiv Đilasa.

Bonus video: Marinika odgovorila Bakarecu na pominjanje dece Dragana Đilasa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare