Dobergard Foto:Promo

Kompanija "Dobergard doo" reagovala je na tekst na portalu Nova.rs pod naslovom "Radnici Dobergarda pljačkali muzeje, a Vesić im dao ugovore od 5 miliona evra", objašnjavajući da iza njih nikada niko nije stajao i da im nikada niko ništa nije dao, već su sve u prethodnih 18 godina ostvarili isključivo svojim radom.

„To što privatni setor bezbednosti obezbeđuje javne objekte kroz tenderske postupke, višegodišnja je tendencija ne samo u Republici Srbiji, dok to što smo sprečili nasilni ulazak u Skupštinu grada Beograda dana 12.10.2021. godine i 15.10.2021. godine naša je ugovorna i zakonska obaveza bez ikakvog politizovanja, kako sada tako i u vreme kada su neki drugi ljudi bili naši gradonačelnici i zamenici gradonačelnika“, piše u saopštenju Dobergarda, a zatim se dodaje:

„Sa druge strane, napominjemo i da su zbog javno iznetih optužbi Potpredsednice Vlade RS g. Maje Gojković iz Marta i Aprila 2021. godine, a koje nikada nisu dokazane da smo ikada bili deo kriminalnih grupa i gde oko predmeta Muzeja Primenjene umetnosti protiv naših kompanija i odgovornih lica nikada nije poveo nijedan postupak, od strane naših advokata pokrenuti odgovarajući sudski postupci koji su u toku“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare