ivica Dačić / Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Povodom poruke koju je uputio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, da su njegova deca bila veoma uplašena zbog skandiranja u blizini njihove zgrade, oglasio se i predsednik Socijalista Ivica Dačić. Dačić je rekao da se treba kloniti napada na porodicu, i tako nešto uvek osuđivati, ali da se mora reagovati na svaki napad.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je, odgovarajući na pitanje Nova.rs, da decu ne treba mešati u političke sukobe, ali da to treba da važi za sve.

„To treba da važi i za porodicu predsednika Vučića, moju porodicu i porodice opozicionih lidera, a ne da se toga setimo tek kada takvih događaja bude u našoj blizini“, rekao je Dačić.

Podsetimo, predsednik Stranke slobde i pravde Dragan Đilas sinoć je objavio video u kome je ispričao šta se dešavalo oko zgrade u kojoj stanuje.

„Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja deca, ovde na 30 metara gde žive. I plakala. I tresla se od straha. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre. Bolesnik jedan koji šalješ debile, da puštaju odavde te tvoje laži”, rekao je Đilas vidno uznemiren i na ivici suza.

Dačić je danas ocenio da takve napade treba osuđivati.

„Treba se kloniti napada na porodicu i ja sam uvek osuđivao napade na porodicu. Ali nisam za to da se, kada se desi napad na porodicu predsednika niko ne reaguje, a da sada svi reaguju kada je reč o nekom drugom.

Treba osuđivati sve. I moja porodica je bila izložena, niko nikada se nije setio da pita šta je sa mojom porodicom“, rekao je Dačić i ponovio da osuđuje mešanje privatnih stvari sa političkim.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare