Poslednju emisiju "Utisak nedelje" novinarka i autorka Olja Bećković otvorila je na veoma neobičan način - nizom pitanja upućenih glasačima Srpske napredne stranke.

„Dobro veče, znate šta sam htela da vas pitam, ali stvarno. Ono kad ste glasali za Srpsku naprednu stranku, da li ste stvarno glasali da se raspusti Tužilaštvo? Da li ste glasali da se ukinu sudovi? Da li ste stvarno stavili tamo onaj kružić i stvarno rekli evo ovlašćujemo vas, radite šta god hoćete i možete da se ponašate stvarno kao kod svoje kuće. Predajemo vam državu i ne morate više da nam polažete račune nikad ni za šta. I možete da budete uhvaćeni u čemu god hoćete i ne treba ništa, ništa vi nama ne dugujete, vi samo izađite i kakva god je afera recite nije tačno i mi ćemo biti zadovoljni“, upitala je Bećković i dodala:

„Da li stvarno ne vidite ništa sporno i da li ste kada ste zaokruživali taj listić “za našu decu”, za budućnost naše dece, da li ste bilo gde, u bilo kom mozgu kalkulisali da će predsednik Srbije da brani narko dilera?“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare