Foto: Privatna arhiva

Nakon navodno tuče sa svojom suprugom Jelenom Jovanović, ali i dana privedenog u pritvoru i na VMA, Čedomir Jovanović u razgovoru za Nova.rs kaže da se oseća dobro i da nastavlja dalje sa svojim životom.

Jovanović je, dajući izjavu za Nova.rs, rekao da je zbog događaja prethodnih dana imao povećan pritisak, ali da se danas ponovo oseća dobro.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne mogu da se bavim kretenima, to što me je neko priveo jer sam pio bromazepam, a bole me leđa, ne mogu da komentarišem. Nemam komentar na te stvari“, rekao je Jovanović na početku razgovor za naš portal.

„Pa šta ako sam imao bromazepam? Prepisao mi ga je lekar“, rekao je dodatno lider LDP.

Danas, kaže, nastavlja mirno sa svojim životom.

„Vodio sam danas decu u školu, moram da idem do banke, nastavljam normalno život sa svojom porodicom i pokušavam da se ponašam i da živim normalno. Ne interesuje me ništa drugo“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Podsetimo, policija je 12. oktobra oko 10.30 sati reagovala zbog navodnog nasilja u porodici na Novom Beogradu u kući Jovanovića. Čedomir Jovanović je isprva potvrdio da je došlo do sukoba sa suprugom Jelenom, a kasnije je to demantovao. Jelena Jovanović je za Nova.rs od početka govorila da nikakvog sukoba između njih nije bilo.

Jovanovićev advokat Aleksandar Šćekić kasnije je dao zvaničnu verziju događaja navodeći da su se sukobili zbog graška.

BONUS VIDEO: Slobodan Samardžić o srpskom brodu u moru diplomatskih talasa – Čedomir Jovanović o Evroprajd ispitu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar