Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Čedomir Jovanović, lider LDP, pre dva dana je bio u žiži javnosti zbog navodne tuče sa suprugom Jelenom.

Njegov advokat Aleksandar Šćekić objasnio je za „Novosti“ zašto je došlo do svađe između supružnika.

PROČITAJTE JOŠ

„Rasprava je bila oko toga da li da grašak bude s mesom ili bez mesa. Svađu između njih dvoje čule su komšije koje su pozvale Jeleninu majku, a ona policiju. Sada su oboje u policiji i daće izjave, ali tuče nije bilo“, rekao je on.

Podsetimo, policija je 12. oktobra oko 10.30 sati reagovala zbog nasilja u porodici na Novom Beogradu.

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim“, rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Nakon toga je dao novu izjavu za „Blic“.

„Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović.

Ipak, u izjavi za Nova.rs Jovanovićeva supruga Jelena negirala je da je do tuče došlo, ali jeste pomenula grašak.

Čedomir Čeda Jovanović i Jelena Jovanović ispred Fizio centra
Jelena Jovanović i Čedomir Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Najobičnija sr*nja i gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Jelena je tada dodala da ono što ona u tom trenutku radi ne radi prebijena žena.

„Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane sa Pinka. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Ko je koga tukao? Šta pričaju?“, ponovo je rekla uznemireno.

Foto: Privatna arhiva

Jovanović je iz policije pušten oko 20 sati, a prema fotografijama do kojih je došla Nova.rs, Čeda je pravo iz policijske stanice sa suprugom Jelenom otišao na piće.

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović o incidentu na aerodromu

Komentari

Svi komentari (9)