Protest ispred Informera i Čedomir Jovanović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tokom jučerašnjeg protesta ispred redakcije "Informer", a zbog objavljivanja skandaloznog i zastrašujućeg intervjua sa serijskim silovateljem povratnikom u ovom dnevnom listu, iz zgrade redakcije pored kordona policije izašao je i Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije. U razgovoru za Nova.rs, najoštrije osuđuje tvrdnje da je tamo bio kako bi podržao promovisanje zločinca.

Društvenim mrežama kruže fotografije i snimci na kojima se vidi kako Čedomir Jovanović izlazi iz zgrade Informera na Terazijama. Prolazi pored kordona policije i demonstranata i nastavlja svojim putem.

PROČITAJTE JOŠ

Pojedinci na društvenim mrežama tvrde da je tamo bio kako bi pružio podršku glavnom i odgovornom uredniku Draganu J Vučićeviću. Čedomir Jovanović, međutim, oštro demantuje takve navode i tvrdi da oni koji to govore „nisu normalni“.

„Ne znam šta da kažem na takve tvrdnje. Oni koji za oca tri ćerke mogu da govore da podržava silovatelja prosto nisu normalni. Ko su ti ljudi? Kako izvlače te zaključke? Kako mogu da pomisle da to podržavam tako nešto. Nemam šta da kažem osim da definitivno nisu normalni, kao ni ta manijačina“, rekao je Čedomir Jovanović za naš portal.

„Mislim da se rat sa manijacima vodio pre nedelju dana ispred Crkve Svetog Marka, na Prajdu. To što izlazim iz neke zgrade je glupost“, rekao je dodatno Jovanović.

Na pitanje zašto je bio u zgradi Informera u vreme održavanja protesta, a nakon objavljivanja spornog intervjua, Jovanović odgovora da nije ni znao za objavljeni intervju, niti da su protesti zakazani.

„Bio je kordon policije, nemam pojma, došao sam prethodne večeri u zemlju. Mene je policija izvela iz ulaza, ne znam ko su ti ljudi. U šoku sam, jedan dan me napadaju zbog pedera, drugi dan zbog nekog manijaka“, dodao je Jovanović za Nova.rs.

„Otišao sam da dam izjavu o ukrajinskom referendumu, kada sam izlazio video sam kordom i neke žene koje protestuju, pre toga se ništa nije dešavalo. Moraš da budeš bolesnik da zaključiš da ja podržavam silovatelja“, zaključio je Jovanović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: „Kako smeš!“ Pogledajte kako demonstrant šutira Vučićevića ispred Informera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare