čedomir Jovanović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Političar Čedomir Čeda Jovanović otkrio je da je probao nedozovoljene supstance.

Čeda Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni – rekao je Jovanović.

„Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovek“, dodaje Čeda.

Političar je otvoreno pričao o korišćenju narkotika.

„Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave“, kaže Jovanović i dodaje:

„Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama. Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je“, zaključio je za „Kurir“ Jovanović, koji ne krije da voli sport.

***

BONUS VIDEO: Garaža na Novom Beogradu u kojoj je počeo rat klanova

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare