Foto: Pritnscreen/RTS

Poznati glumac Milan Caci Mihailović gostovao je danas na RTS-u i tom prilikom je rekao da ima utisak da "glumci nisu omiljeni kod vlasti".

„Pošto smo rekli kakvo je bilo vreme u vreme kada sam počinjao ne možemo da preskočimo današnje vreme, a to je da imam utisak da glumci nisu omiljeni kod vlasti, omiljeni su, naravno, kod publike“, rekao je Mihailović.

Na to se uključila voditeljka RTS-a koja je rekla da je „valjda najvažnije da budu omiljeni kod publike“.

On je rekao i da glumci „ne treba da gledaju kako u Skupštini neke ‘besprizorne narodne poslanice izgovaraju imena velikih glumaca u najgorem kontekstu'“.

„Ali, valjda zaslužuju i poštovanje vlasti. A ne da doživljavamo ono što smo skoro videli u Skupštini da neke besprizorne narodne poslanice izgovaraju imena velikih glumaca u najgorem smislu, recimo Seke Sabljić, Svetlane Cece Bojković, Dragana Bjelogrlića. Nepoželjni smo zato što mislimo svojom glavom. A ovo vreme to ne dozvoljava i nažalost je to tako“, rekao je Milan Caci Mihailović.

Voditeljka je odmah promenila temu razgovora i upitala Mihailovića „kada svi zainteresovani mogu da pogledaju Uspomene“, na šta je glumac uz osmeh odgovorio:

„Dobro, da pređemo na drugu temu. Važi.“

***

BONUS VIDEO – Dnevnik RTS – izveštaj sa protesta protiv kopanja litijuma iz Novog Sada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar