Tatjana Vojtehovski Foto: N1

Voditeljka i autorka emisije "Život priča" Tatjana Vojtehovski, povodom potrage koju je za njom raspisalo Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog tvrdnji koje je ranije iznela o mehanizmu oduzimanje dece majkama i njihovog dodeljivanja moćnim očevima, istakla je na svom Tviter nalogu da je iskaz dala 2016. godine u policiji i da je od tada niko nije zvao.

Za voditeljkom je danas raspisana potraga jer se nije pojavljivala na pozive tužilaštva povodom postupka koji se protiv nje vodi zbog povrede tajnosti podataka. Tužilaštvo tvrdi da je Vojtehovski u više navrata pozivala, ali da se nije pojavljivala, dok sa druge strane, autorka „Život priča“ tvrdi drugačije.

„Tužilaštvo tvrdi da sam znala za istragu jer sam dala iskaz policiji 2016. i da se svesno nisam odzivala i zbog toga je za mnom raspisana poternica. Isto tužilaštvo potvrdjuje da su me pozivali preko TV Prva u periodu kad sam ostala bez posla i nisam tamo fizički boravila“, navodi ona.

Ona se osvrnula i na jedini put kada je dala iskaz i to u policiji.

„Iskaz sam dala policiji 2016. i više me niko nikad nije pozvao, samo tužilaštvo je potvrdilo da su me pozivali od kraja prošle godIne, dakle cele tri godine kasnije, i to tamo gde se ne nalazim.  Advokatu su rekli da me jure tri godine, pa zato poternica. U javnosti su rekli drugačije“, napisala je ona na Tviteru.

Pročitajte još...

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar