Mladić K.N. je poginuo, a deset osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17:15 časova na putu Sokobanja - Aleksinac, u mestu Subotinac.

„U aleksinačku bolnicu dovezeno je deset pacijenata. Petoro sa teškim telesnim povredama odmah je upućeno u Klinički centar u Nišu, ostali pacijenti su zadržani, imaju lakše povrede u vidu nagnječenja tela“, rekao je ranije za Nova.rs Nenad Blagojević dežurni ortopedski hirurg.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je mladić koji je vozio automobil „reno“, prema rečima očevidaca, pri velikoj brzini ušao u suprotnu traku gde se kretao kamion i sudario se. Oba vozila su smrskana, u kamionu se nalazilo šest radnika koji su povređeni u udesu.

Kola Hitne pomoći su prevezla radnike do najbliže bolnice kako bi im bila ukazana pomoć.

Na video zapisu sa meste nesreće vide se potresni prizori kao i totalno uništena vozila od siline udarca.

Pročitajte još:

Kako samo saznali na mestu nesreće, u „renou“ je bilo četvoro mladih ljudi koji su po svemu sudeći krenuli na vikend izlet dok su u kamionu bila šestorica radnika koja su se vraćala iz Sokobanje gde su upravo završili radove na tamošnjem Akva parku.

Pred kraj uviđaja na mesto nesreće je stigla rodbina poginulog mladića. Jednom muškarcu je pozlilo, srušio se kraj slupanog vozila a jedan mladić mu je priskočio u pomoć i doneo mu flašu sa vodom. Jedna devojka je u neverici ponavljala: „Ovo se ne dešava, ovo se ne dešava…“

U renou je bio vozač K. N. (20), iz okoline Leskovca, muškarac A. R., još jedan muškarac A. Ž. i devojka A.S., a svi imaju 20 godina.

Radnici iz kamiona su Z. S., D K. (61), S. T. (63), S M. (40),T.Đ.(64), P. N. (46), I Z. C. (63).

BONUS VIDEO: Udes autobusa u Nemanjinoj ulici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare