Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Mladić K.N. je poginuo, a deset osoba je povređeno u teškoj saobraćajanoj nesreći koja se dogodila oko 17.15 na putu Sokobanja - Aleksinac, u mestu Subotinac. Petoro teže povređenih upućeni su u Klinički centar Niš, a petoro je zadržano u aleksinačkoj bolnici, rekao je za Nova.rs Nenad Blagojević dežurni ortopedski hirurg.

„U aleksinačku bolnicu dovezeno je deset pacijenata. Petoro sa teškim telesnim povredama odmah je upućeno u Klinički centar u Nišu, ostali pacijenti su zadržani, imaju lakše povrede u vidu nagnječenja tela“, rekao je Blagojević.

Kada je reč o težini povreda povređenih koji su upućeni na dalje lečenje u Niš, Blagojević je rekao da se radi o prelomima i povredama.

„Ti pacijenti imaju povrede grudnog koša, pneumotorac (prisustvo vazduha u plućima) prelom butne kosti, nadlaktice i kontuzione povrede abdomena i glave“, rekao je doktor.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je mladić koji je vozio automobil „reno“, prema rečima očevidaca, pri velikoj brzini ušao u suprotnu traku gde se kretao kamion i sudario se. Oba vozila su smrskana, u kamionu se nalazilo šest radnika koji su povređeni u udesu.

Kola Hitne pomoći su prevezla radnike do najbliže bolnice kako bi im bila ukazana pomoć.

Bonus video: Nesreća u Niš-u, izjava očevidaca


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar